Hoe werk ik

We beginnen met het inventariseren van wat jij wilt. Is het de bedoeling dat je hele huis in één keer aangepakt wordt of gaat het om één specifieke ruimte? Gaat het om meubels, kleuren, accessoires of ondervind je bijvoorbeeld problemen met het vinden van de juiste verlichtingsopstelling?

Alles is mogelijk. Aan de hand van jouw wensen ga ik aan de slag. Ik doe een voorstel, indien gewenst met behulp van een moodboard en kleur- en stofstalen, zodat je een goede indruk krijgt van het uiteindelijke resultaat.

Tarieven

Voordat ik aan het werk ga, wil ik graag het een en ander over je te weten komen. Wat wil je, wat zijn de mogelijkheden, heb je misschien speciale wensen? Dit eerste gesprek is gratis. Ga je met me in zee, dan maak ik een vrijblijvende offerte waarin ik al je wensen meeneem. De advieskosten die hier onderdeel van zijn, krijg je terug als je meubels en accessoires bij mij bestelt.