Meer over mij

Niets leuker dan samen met de klant een huis helemaal ‘af’ maken. Of dat nu gaat om de finishing touch, een ruimte die sfeer mist of een metamorfose kan gebruiken of een compleet nieuw interieur; ik help je graag met het vinden van jouw woonstijl en het vertalen daarvan naar jouw droomhuis.

In mijn adviezen probeer ik altijd buiten de kaders te denken. Iets nieuws te verzinnen. Daarbij vind ik het vooral belangrijk om echt samen met jou als klant het interieurplan op te stellen. Het is immers jouw woning, inrichting en stijl. Jij moet je er uiteindelijk 100% thuis voelen.

Een interieur is meer dan meubels alleen. Het is een samensmelting van kleuren, gebruik van materialen en accessoires, de juiste verlichting. Een goede combinatie van dat alles geeft de balans die zorgt dat jij je prettig voelt in je eigen huis. Ik adviseer en inspireer je graag, zodat we samen je huis zó kunnen inrichten dat het voor jou een echt thuis is.